9:17 am - SAĞLIK ÇALIŞANLARINA GETİRİLEN KISITLAMALAR KALDIRILDI
4:36 pm - Bakan Koca: Yarından itibaren sağlık çalışanlarımızın aşılanmasına başlanacaktır
5:18 pm - VALİLİKTEN 16 GÜNLÜK YASAK KARARI!
12:20 pm - HRÜ’DE BÜYÜK YANGIN!
11:45 am - ÇOCUKLARIN TEHLİKELİ OYUNU!
3:45 pm - URFA’DA ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI
12:36 pm - KARDEŞ KAVGASI KANLI BİTTİ
9:08 am - KARAKOYUN DERESİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU!
12:39 pm - Resulayn’da patlama!
11:24 am - ESKİ MECLİS ÜYESİ KORONAYA YENİK DÜŞTÜ
Yaklaşık 2 aydır devam eden yağışlar nedeniyle pamuklar tarlada kalırken, mısır da aynı nedenlerle biçilemiyor. 3 günlük güneşli havadan istifade etmek isteyen mısır üreticileri, biçerdöverin çamura batması nedeniyle ürününü biçemedi.
Şanlıurfa’da yaklaşık 2 aydan bu yana düşen yağışlar nedeniyle tarlalar çamur batağı haline geldi. Hal böyle olunca pamuk ve mısır hasadı toplanamadı. Kentte 3 gün güneşli havanın hakim olması nedeniyle çiftçiler, mısır hasadını biçmek istedi ancak biçerdöverler çamura saplandı.
Çiftçiler, uzun süredir hasat etmeyi planladıkları ürünleri belli bir süre daha biçemeyecek. Tarlalarda çamurdan dolayı hasat yapılamazken, yarın düşmesi beklenen yağışlarla birlikte hasat süresi biraz daha uzayacak.