10:20 am - Şanlıurfa’daki kazadan acı haber geldi
9:36 am - Kanala uçan araçta bulunanların isimleri belli oldu
11:49 am - Urfa’nın ilçesinde bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
10:57 am - Suriyeli çocuk bıçaklanarak öldürüldü
7:15 am - Yağışlı hava ve kaygan zemin kaza yaptırdı
12:10 pm - Çöken ahırda 7 koyun telef oldu
7:53 am - Urfa’da FETÖ operasyonu
9:16 am - Şanlıurfa’daki anne cinayetinde yeni gelişme
10:01 am - Şanlıurfa’da çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadle eden Şanlıurfaspor’un devre arası kamp çalışmaları Antalya’da başladı. İlk etabı kendi tesislerinde tamamlayan sarı yeşilliler 3 günlük iznin ardından bugün Antalya Belek Bölgesindeki bir otelde toplandı.
İlk çalışmasını akşam antrenmanı ile yapan Şanlıurfaspor’da futbolcular düz koşu ve kondisyona dayalı çalışmaların ardından pas çalışması yaparak yarı alanda taktik maçı ile antrenmana devam etti.
Teknik Direktör Ali Tandoğan nezaretinde şiddetli rüzgar ve aşırı yağış altında yapılan antrenman soğuma hararetleri ile sona erdi.
KAMP 17 OCAK’TA SONA ERECEK
Sarı yeşilli ekipte bugün başlanılan Antalya kampı 17 Ocak 2019 Perşembe gününe kadar devam edecek.
Kamp sonrası ligin ilk maçı olan Fethiyespor karşılaşması için Fethiye’ye geçecek olan Şanlıurfaspor kafilesi 19 Ocak 2019 Cumartesi günü maçtan sonra Şanlıurfa’ya dönecek.